ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

اسپانیا: آماده‌ایم کشور فلسطین را حتی بدون حمایت اتحادیه اروپا به رسمیت بشناسیم

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا روز جمعه گفت که مادرید آماده به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین است، حتی اگر این اقدام مخالف نظر اتحادیه اروپا باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر. آناتولی انگلیسی اعلام کرد سانچز روز جمعه در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در گذرگاه مرزی رفح در مصر، به رسانه‌ها تصریح کرد: فکر می‌کنم زمان آن فرا رسیده است که جامعه بین المللی بویژه اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو آن، کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

 

وی افزود که در حالت ایده آل، به رسمیت شناختن فلسطین یکباره و با مشارکت حداقل چندین کشور عضو اتحادیه اروپا انجام خواهد شد.

 

نخست‌وزیر اسپانیا که به تازگی انتخاب شده است و پیش از این قول داده بود که به رسمیت شناختن کشور فلسطین را در اولویت قرار دهد، ادامه داد: «اما اگر اینطور نباشد، قطعاً اسپانیا تصمیمات خود را خواهد گرفت.»

 

الکساندر دی کرو، نخست وزیر بلژیک نیز در مصر به سانچز پیوست.

 

او در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد که اولویت اول آزادی اسرای در اختیار حماس و کمک به کاهش بحران انسانی در نوار غزه است.

 

دی کرو گفت: پس از این امر، باید دور میز بنشینیم و درباره موضوع (به رسمیت شناختن فلسطین) بحث کنیم.

 

پس از این اظهارات، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی روز جمعه سفیران اسپانیا و بلژیک را احضار و ادعا کرد که سخنان نخست وزیران اسپانیا و بلژیک "حمایت از تروریسم" است.

 

در بیانیه وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی آمده است: «پس از سخنان نخست وزیران اسپانیا و بلژیک در رفح، الی کوهن، وزیر امور خارجه اسرائیل دستور داد تا سفرای هر دو کشور را برای گفت و گوی جدی احضار کنند.»

 

در این بیانیه اضافه شده است: ما اظهارات نادرست سران دولت‌های اسپانیا و بلژیک را که از تروریسم حمایت می‌کنند، محکوم می‌کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار